Sebamed Baby wash – измиващ гел за бебета и малки деца

Sebamed baby wash - измиващ гел
Sebamed baby wash – измиващ гел

Sebamed е медицинска козметика произведена в Германия. Стандартът за качество на козметиката е съчетан с научни изследвания в областта на дерматологията. Голяма част от продуктите са специализирани за различни кожни проблеми. Тяхната концепция е здравата кожа. Установено е, че за да бъде здрава човешката кожа продуктите, които използваме трябва да са с pH 5,5. Само тогава патогенните микроорганизми не могат да проникнат в епитела на кожата и тя бива защитена от вредните влияния на околната среда.

Sebamed Baby Wash – измиващ гел за баня, е нежен към бебешката кожа, предпазва я от вредните влияния на околната среда и я заздравява по естествен начин. Може да се употребява както при бебета, така и при деца. Той съхранява влажността на кожата и я прави мека и еластична.

Sebamed Baby Wash – измиващ гел за баня, е с pH 5,5.
➤ Не съдържа:
парабени,
алергени,
сапуни.

Sebamed е с немско качество, икономичен и ефикасен. Не на последно място в сравнение с другите медицински класове козметика е и на достъпна цена. Дерматологично и клинично тестван. Научните специалисти от Sebamed гарантират за неговото качество.

Указание за употреба:
Използвайте малко количество. Размийте няколко капки с топла вода до лека пяна. Изкъпете бебето внимателно с нежни движения. Изплакнете обилно.

Опаковката е от 200мл. Може да се използва за измиване както на тялото, така и на косата. Тя става лесна за разресване, а кожата еластична и хидратирана.